Woning in Bükkmogyorósd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€55.263 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3393
Adres: Bükkmogyorósd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2000 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft21.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €55.263 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning in prima staat waar u snel kunt gaan wonen.

De woning biedt u de hal, woonkamer 2 slaapkamers, de keuken en de badkamer.

Huis is goed op orde. Nieuwe elektra, nieuwe ramen met rolluiken, nieuwe door en alles ziet er netjes uit.

Het perceel is ongeveer 2.000 m2 groot en vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. In de tuin een goede garage met daaronder de kelder. Ook is er een waterput.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De verwarming is centraal geregeld met een gas CV. Voor de koude voor- en najaar avonden is er een houtkachel in de hal. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Bükkmogyorósd is een dorp met nog geen 200 inwoners. ligt dichtbij Szilvásvárad (4 km) dat bekend is om de Fátyol waterval, de Lipizzaner paarden en de geheel nieuwe rijhal. Een gebied dat perfect geschikt is voor wandelen, paardrijden, vissen, jagen, plezier en ontspanning.

Op ongeveer 15-20 km vindt u de stad Eger waar het prima shoppen is en natuurlijk mooi voor een bezoek aan de binnenstad waar u de mooie basiliek en de oude burcht zeker eens moet bekijken. Szilvásvárad (de paarden) op een 10 km en in de omgeving diverse thermaal baden.

Prima woning in een heel leuke omgeving waar u direct kunt wonen.

U koopt het pand inclusief het meubilair.