Woning in Selly, Baranya, Hongarije

€85.526 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5201
Adres: Selly, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1434 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 125 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft32.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €85.526 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Deze ruime en kort geleden gerenoveerde woning met veel bijgebouwen gaat u vinden in een mooi dorp in het zuidwesten.

De woning biedt u veel ruimte (maar liefst 125 m2). Er zijn de woonkamer, vier slaapkamers, de keuken, de badkamer en een apart toilet.

In 2022 is de woning nog gerenoveerd. Toen zijn er werkzaamheden aan de buitenkant gedaan, zijn (deels) de elektra en waterleidingen vernieuwd en zijn de ramen vernieuwd.

Ook buiten veel ruimte. Perceel is met 1.434 m2 van een mooie grootte met daar diverse bijgebouwen als de vroegere stallen, schuren, garage en werkplaats,

Er is elektra (ook 380V), gas en water. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning wordt nu centraal verwarmd met een gasgestookte kachel. Telefoon en Internet kunnen aangesloten worden.

Selly is een middelgrootte plaats/stadje met de bijna 3.000 inwoners. In Selly kunt u prima de boodschappen doen, uit eten gaan, of een terrasje pikken. Er zijn diverse winkels, bank, school en in Selly een (thermaal) zwembad. Op een 20-25 km is er de grotere plaats Szigetvár.

Genoeg mogelijkheden om hier (permanent) snel te gaan wonen.