Woning in Szakcs, Tolna, Hongarije

€32.632 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2121
Adres: Szakcs, Tolna, Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 130 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €32.632 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Mooie grote woning met veel bijgebouwen op een uurtje van het Balaton.

De huidige eigenaren zijn begonnen met de renovatie. Zo zijn enkele ramen en deuren al vervangen en is er nieuwe elektra en waterleidingen. Er blijft evengoed nog wel wat werk over maar u zou er wel al kunnen wonen.

U vindt hier de hal, een woonkamer, vier slaapkamers, keuken met bijkeuken en de badkamer en toilet. In het verlengde van de woning zijn er diverse bijgebouwen van de vroegere boerderij waar u opslag van kunt maken, maar ook een werkplaats en een terras.

Perceel is ongeveer 1.000 m2 groot en in de tuin een kelder.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tak. De woning wordt verwarmd met hout gestookte kachels. Telefoon en Internet aansluiten is mogelijk.

Op een 15-20 km ten noorden van Dombóvár gaat u Szakcs vinden. Dorp met een 1000 inwoners en in het dorp kunt u de dagelijkse boodschappen doen. Er is er een dokter, apotheek, postkantoor, school en kleuterschool. met de auto bent u in 20 minuten in Dombóvár waar u prima uitgebreid kunt shoppen.

Voor de liefhebbers van baden een prima omgeving. Gunaras strand en bad op een 15 km, het thermaal zwembad in Tamási op 16 km en uiteraard ook de grotere baden van Igal op maar 12 km.
Een dagje Balaton is ook prima te doen. in de bekende Balaton badplaats Siófok kunt u in een uurtje zijn.

Omgeving van Szakcs is bosrijk en licht heuvelachtig. Mooie omgeving.

Hier kunt u snel wonen en dan stap-voor-stap verder opknappen.