Woning in Döbrököz, Tolna, Hongarije

€72.368 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2122
Adres: Döbrököz, Tolna, Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 500 m2
Laatste renovatie: 2017
Huis: 90 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft27.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €72.368 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Prima (vakantie) woning in Döbrököz. Redelijke ruimte en in uitstekende staat.

Op de begane vloer is de woning direct bewoonbaar en daar de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en de badkamer. De bovenverdieping kan nog uitgebouwd worden met 2 slaapkamers en een badkamer.

In het verlengde van de woning nog een garage en een berging.

Perceel is 500 m2 groot en dus (lekker) weinig onderhoud. Op het perceel is er naast de woning nog een zomerkeuken welke eventueel omgebouwd kan worden tot een apart woongedeelte. Leuk gastenverblijf..

Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gas convectoren. Internet en/of telefoon kan worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in Döbrököz. Döbrököz is een flinke plaats met een 2.000 inwoners en hier wat winkels, school, kleuterschool, dokter en apotheek in het dorp. Hier wonen ook diverse buitenlanders.

Op ruim 8 km vindt u het strand en zwembad van Gunaras en op een 20-25 km de baden in Tamási en Igal. Prima manier om hier te relaxen. Als u wat meer drukte op wilt zoeken, dan is Dombóvár niet ver. Is een stadje waar u de grotere winkelketens gaat vinden, maar ook een ziekenhuis, scholen en terrasjes en restaurant.

Döbrököz ligt in een prima omgeving om te genieten van het mooie Hongaarse leven.

Goede woning met ruimte om direct te wonen en boven nog uitbreidingsmogelijkheden.