Deels gerenoveerde woning op een perceel van 4.529 m2 voor een mooie prijs.

€24.474 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2123
Adres: Koppányszántó, Tolna, Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4529 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 84 m2
Materiaal: Steen en leem
Garage: Ja
Bouwjaar: 1965
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.300.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €24.474 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Al gedeeltelijk gerenoveerde woning op een perceel van 4.529 m2 voor een mooie prijs.

In de woning een woonkamer, 3 slaapkamers, keuken en de badkamer. De woning is bewoonbaar en zijn de ramen en deuren vervangen en ook is de elektra en waterleidingen vernieuwd, maar kan het huis nog wel wat werk gebruiken.

Het perceel is maar liefst 4.529 m2 groot.

Water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in een rustige zijstraat van het dorpje Koppányszántó wat ten zuiden van het Balaton ligt. in een 45 minuten bent u al in Siófok aan het meer. In Koppányszántó wonen nog geen 500 inwoners en u kunt er de dagelijkse boodschappen doen in de lokale supermarkt.
Grotere inkopen doet u in Tamási waar ook een mooi zwembad met thermaal bad is. Sowieso een omgeving met baden want Tamási is op nog geen 15 km en Gunaras (bij Dombovár) op een 20 km. Mooie groene omgeving met veel bos.

Redelijke woning met een groot perceel voor een goede prijs.