Woning in Sand, Zala, Hongarije

€39.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7668
Adres: Sand, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 7864 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1962
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft14.820.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €39.000 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Woning in redelijke conditie en een renovatie waard. Perceel van maar liefst 7.864 m2.

De woning is gebouwd van steen en mooi stabiel. Moet opgeknapt gaan worden, maar kan dan een uitstekende woning zijn om permanent te verblijven, maar natuurlijk ook als vakantieverblijf.

De woning komt u binnen via het overdekte terras en u stapt dan de hal binnen. Hieraan grenzen de woonkamer en de drie slaapkamers. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken en de badkamer. Naast de keuken is er nog een bijkeuken en u kunt via de keuken ook naar buiten en naar binnen.

Het perceel is in totaal 7.864 m2 groot en bestaat uit een perceel van 3.413 m2 met tuin en huis en dan nog twee percelen van 2.225 en 2.226 m2 groot. In de tuin nog een grote schuur, wat opslag, de vroegere varkensstal en een werkplaats waar ook 380 V aanwezig is. In de tuin verder nog een waterput en er staan diverse fruitbomen.

Elektra (ook 380 V) en water zijn aanwezig. Riolering en gas zijn (nog) niet in het dorp. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan verwarmd worden met houtkachels. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

De woning staat aan de rand van het dorpje Sand en hier een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen op 400 meter van de woning. Wekelijks is er een dokter in het dorp. De wat grotere plaats is Nagykanizsa waar u alle grote winkelketens gaat vinden en ook een gezellig centrum. Nagykanizsa is op een 15 km. Ook op 15 km vindt u Zalakaros waar zich een prima thermaal bad bevindt en een dagje Balaton is goed te doen. Met 45 km bent u aan het meer.

Woning en groot perceel, met mogelijkheden, in een mooi deel van (zuid westelijk) Hongarije.

Prijs is in Euro.