Woning in Kaposszekcső , Tolna, Hongarije

€44.474 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2125
Adres: Kaposszekcső, Tolna, Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1133 m2
Huis: 80 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €44.474 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Goede, complete woning waar u snel kunt gaan wonen en op maar 5 km van Dombóvár

In de woning de hal, de woonkamer, slaapkamer, keuken en de badkamer. Direct naast de woning is er nog een kamer waar u prima een gastenkamer van kunt maken.

De woning is in 2018 nog voorzien van nieuwe ramen en deuren en toen is ook de badkamer gerenoveerd.

Het perceel is 1.133 m2 groot.

Stroom, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gas convectoren en een hout kachel. Telefoon en of internet aansluiten is mogelijk.

Kaposszekcső ligt iets ten zuiden van de stad Dombóvár. in Kaposszekcső telt een 1.300 inwoners en in het dorp diverse winkels, een school, kleuterschool, dokter en apotheek. De wat grotere stad is Dombóvár waar u alle grote winkels kunt vinden, maar ook het strandbad van Gunaras (9 km). Voor de waterliefhebbers is er een thermaal bad in het op een 15 km gelegen Magyarhertelend en in de zomer is het prima vertoeven aan de meren van Orfű (op nog geen 20 km). In nog geen 40 minuten kunt u in de mooie stad Pécs zijn.

Deze woning kunt u snel bewonen en het staat op maar 5 km van de stad.