Woning in Csokonyavisonta, Somogy, Hongarije

€31.579 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5203
Adres: Csokonyavisonta, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2109 m2
Laatste renovatie: 2022
Huis: 50 m2
Bouwjaar: 1967
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €31.579 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Snel bewoonbare woning in het zuiden, in een goed dorp met thermaal bad.

De woning komt u via het terras binnen in de hal. Verder biedt de woning u een open woonkamer / keuken, 3 slaapkamers en de badkamer.

Het perceel is 2.109 m2 groot en in de tuin nog een schuurtje.

Voorzieningen als gas, water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd worden met de houtkachel. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Csokonyavisonta is een grotere plaats met ruim 1.700 inwoners. Hier kunt u prima de boodschappen doen. In Csokonyavisonta ook een thermaal- en strandbad. Prima vertoeven in deze omgeving.
De wat grotere stad is Barcs op een 15 km en de andere kant op dan bent u in Nagyatád. Beide leuke steden met een gezellig centrum en ook diverse grote winkelketens. Op een 20 km bent u bij de internationale golfbaan van Hencse. Niet alleen leuk om te golfen, maar ook om buiten te zitten en lekker te kijken.

Leuke woning waar snel kunt wonen.