Woning in Nemesvid, Somogy, Hongarije

€39.474 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7669
Adres: Nemesvid, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 840 m2
Laatste renovatie: 2015
Huis: 85 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft15.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €39.474 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Redelijke woning voor een mooie prijs.

Het huis is gebouwd van steen en een stabiele woning. In 2015 nog deels gerenoveerd, want toen is het toilet en de badkamer gemaakt, is er laminaat gelegd en is er een centrale verwarming aangelegd.

De woning komt u binnen via het terras en van daar uit komt u in hal waar aan een ruimte waar de badkamer en het toilet zijn en waar u ook de keuken kunt maken. De voorzieningen zijn al getroffen. Verder is er vanuit de veranda de hal en van daaruit komt u in de woonkamer en de slaapkamer. Vanuit de veranda komt u ook nar de stookruimte en nog een opslag.

Het perceel is 840 m2 groot en daar vindt u een garage en opslag.

Aan voorzieningen zijn stroom en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een hou gestookte CV. Telefoon en internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het dorp Nemesvíd. Nemesvíd is een flink dorp met ruim 800 inwoners. Hier kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en verder is er een dokterspost en postkantoor. Op een 30 minuten rijden bent in Nagykanizsa. Flinke stad met alle grote winkelketens, ziekenhuis, scholen, een gezellig centrum etc. alles wat en stad kan bieden. Naar het Balaton is goed te doen. Met een half uurtje kunt u aan het water zitten. Voor de liefhebbers van thermaal baden is er een bad in Marcali (20 minuten) en in Zalakaros (10 minuten). In de omgeving zijn veel bossen, dus prima omgeving om te wandelen, maar ook om te jagen. Zelfs vissen kunt u in een van de vele vismeertje. Mooie omgeving!

Leuke woning in een mooi gebied. Prima vakantiewoning, maar uiteraard ook om permanent te bewonen.