Woning in Jászszentandrás , Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije

€66.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 887
Adres: Jászszentandrás , Jász-Nagykun-Szolnok, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Woning
Perceel: 1257 m2
Huis: 155 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft23.275.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €66.500 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Twee huizen op een perceel!!. Mooie kans om te gaan wonen en ook nog een woning te verhuren. Betaling in termijnen mogeljk zodat het huis zichzelf kan terugbetalen.

Op het perceel staan maar liefst twee woningen. Leuk voor de verhuur (is nu ook het geval), of eentje voor permanente bewoning en toch nog wat verhuren.

De grootste woning heeft  hal, keuken, woonkamer, 2, ruime slaapkamers, eetkamer, douche en toilet. Geheel voorzien van centrale verwarming, en rolluiken. Deze woning is nu gebruikt voor de verhuur.

De tweede woning is momenteel in gebruikt als privé woning. Woonkamer, grote slaapkamer, keuken en badkamer. De verwarming is hier geregeld door een gietijzeren alles brander en elektrische verwarming.

Beide woningen worden met gehele inboedel verkocht.  In beide woningen is de keuken geheel voorzien van de nodige apparatuur.

Beide woningen hebben elektra en leiding water en de grootste woning heeft gas. De woningen hebben elk een eigen septic tank.

Op het perceel is een carport waar twee auto’s kunnen staan. Verder op het perceel nog een tuinhuis (bergruimte) en natuurlijk de tuin welke mooi en goed onderhouden is. De tuin is beplant met bloemen en fruitbomen (appel, peren, kersen, nectarine, perziken, pruimen en veel druivenstruiken.  Vanuit de tuin een mooi uitzicht over de landerijen.  Het gehele terrein is beveiligd en goed verlicht.

Op loop afstand van de woning is een zwembad en winkels (dorpscentrum. Ook  vindt u er alles wat nodig is aan  supermarkten, bakker, slager. Verder in het dorp nog een  postkantoor, bank, kerk, museum, thermaal zwembad, camping, barretjes, restaurants, apotheek, arts, bibliotheek, bus, etc.

Dorp ligt op de rand van de poesta en net onder het Bükk gebergte. Op een 30 km van de mooie stad Eger. Op een 90 km van Budapest. Vanaf de luchthaven van Boedapest is het ongeveer  60 min rijden.

Het betreft hier dus twee woningen die geheel gemeubileerd worden verkocht. Eén van de woningen wordt verhuurd. De andere woning wordt gebruikt als privé woning.
 
Vóór de aankoop zou u eventueel de woning kunnen huren om zo kennis te maken met het complex en de omgeving. Als u tot de aankoop overgaat wordt de huurprijs met de koopsom verrekend.
 
Prima kans op fantastische woningen met verhuurmogelijkheid.
 
Gespreide betaling is mogelijk. De eigenaar wil meedenken over betaling in termijnen.