Woning in Soltvadkert, Bacs-Kiskun, Hongarije

€29.594 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5048
Adres: Soltvadkert, Bács-Kiskun, Hongarije
Categorie: Centraal en Zuid Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2800 m2
Huis: 90 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.470.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €29.594 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Deze woning is al heel aardig opgeknapt. Er moet nog wel wat gebeuren, maar zo een woning voor deze prijs is een leuke kans. Kom kijken !


De woning is in de afgelopen jaren flink onder handen genomen.  Dak, bad, toilet, elektriciteit en waterleiding zijn vernieuwd.  Was eind 2013 voor zo een 80% klaar en volgend jaar gaan ze weer wat doen, tenzij u het natuurlijk gaat kopen en verder gaat.

De woning heeft een prachtige lange veranda en een woonkamer, keuken en eetkamer en twee slaapkamers.

Elektriciteit (220V en 380 V) is aanwezig en het water komt uit de eigen bron. Twee stuks van maar liefst 30 en 42 meter diep. Verder op het perceel nog de oude stal voor de dieren wat een leuke schuur kan worden. Er staan diverse mooie acacia bomen. Heerlijk voor de schaduw in de zomer en ook prima brandhout.

Woning biedt veel privacy en staat op een 1,5 km van de doorgaande weg. Midden in het tanya gebied.

Omgeving is prima. Woning staat op een 12 km van Soltvadkert wat een van de mooiste wijngebieden van Hongarije is. Bij Soltvadkert ook een mooi groot meer. In Soltvadkert treft u alle gemakken aan van een grotere stad. M5 en de stad Kecskemét op een op een veertig autominuten. In Boedapest bent u met een goede 90 minuten.

Voor deze prijs koopt u zeker een prima woning  in een mooie omgeving. Ook nog wel  wat werk, maar dat is te overzien.

Prijs is in Euro.