Woning in Nagysimonyi, Vas, Hongarije

€16.667 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6024
Adres: Nagysimonyi, Vas, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 560 m2
Huis: 80 m2
Materiaal: Steen
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €16.667 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in het mooie westen van Hongarije. Veel gebouwen, maar behoeft wel wat werk.


Leuke woning in een prima plaats. Hier heeft u best wel aardig wat werk aan, maar de woning leent zich er nog wel voor. Ook geschikt voor permanente bewoning. In de woning 2 kamers, keuken en badkamer.

Perceel is niet groot met de 560 m2, maar er is nog eens 3.000 m2 te koop en dan is het wel weer een heel mooi perceel. Dat tweede perceel gaat dan 1.200.000 forint extra kosten.
In de tuin nog een dubbele garage (40 m2), een flinke schuur van een 50 m2 en er is nog een kelder van iets van 20 m2. Alles bij elkaar veel om wat van te maken.

Elektriciteit, gas en leidingwater zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. Verwarming is geregeld door middel van gasconvectoren. De straat is een geasfalteerde weg.
 
Het dorp Nagysimonyi ligt iets ten oosten van de Stad Sárvár waar u prima mogelijkheden kunt vinden op het gebied van winkelen, restaurant en natuurlijk bezoekt u er het kasteel en het zwem- thermaal bad. Nagysimonyi zelf is een niet heel groot dorp, maar toch alles binnen handbereik. Camping op een 3 km, dus ook nog wel wat toerisme in de buurt.
Op ongeveer 140 km van het vliegveld van Wenen. Prima bereikbaarheid ook met de auto.