Woning in Nemeskocs, Vas, Hongarije

€32.813 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6039
Adres: Nemeskocs, Vas, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4650 m2
Huis: 120 m2
Materiaal: Leem en steen
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €32.813 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Flinke grote woning op een prachtig perceel in goede staat en klaar om te bewonen.

 

Dit is een prima woning om er uw vaste woonhuis van te maken. Hele jaar door, of in de voorjaars- en zomermaanden. Huis leent zich er prima voor en biedt u best veel ruimte. De woning heeft een mooie keuken / eetkamer, woonkamer, 2 slaapkamer en de badkamer. In de tuin nog een bijgebouw van een 40 m2. Dat alles met een perceel van 4.650 m2 geeft het u veel ruimte.

Elektriciteit, leidingwater en gas zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de septic tank. De straat is een geasfalteerde weg. Woning heeft een mooi kachel, maar kan ook elektrisch verwarmd worden.
 
Hier gaat u wonen in de plaats Nemeskocs. Prettig gelegen in het westen van Hongarije op een 18 km van de stad Sárvár, op een klein uurtje rijden van het Balaton meer (noord kant) en op maar 150 km van het vliegveld van Wenen. Bereikbaarheid is prima.  
Dorp Nemeskocs  is niet groot, maar u kunt er prima de dagelijkse boodschappen doen.
Sárvár is een stad waar u prima mogelijkheden kunt vinden op het gebied van winkelen, restaurant en natuurlijk bezoekt u er het kasteel en het zwem- thermaal bad. Op de heuvels in de omgeving diverse wijngaarden. En natuurlijk wijnkelders.
Voor motorliefhebbers  is de Pannonia Ring racebaan (www.pannonia-ring.com) in de buurt.