Woning in Bocsa, Bacs-Kiskun, Hongarije

€25.556 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5076
Adres: Bocsa, Bács-Kiskun, Hongarije
Categorie: Centraal en Zuid Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 5755 m2
Huis: 160 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft9.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €25.556 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Deze tanya is wat in verval geraakt, maar zeker nog wel de moeite waard om weer aangepakt te gaan worden,. Heel veel privacy.

 

Deze tanya ligt in een gebied op maar liefst 1,5 km van de weg (weg 54) en in de buurt van het nationale park. Heel veel privacy.

In de woning (100 m2) een typische Hongaarse indeling met de hal, een tweetal kamers, de keuken, een eetkamer en een badkamer. Ernaast een gastengebouw (60 m2) met een kamer, en badkamer.

Op het perceel diverse bebouwingen van (vroegere) dierenverblijven, een garage en opslagruimten.

Elektriciteit (230 en 380 V) en water (uit twee bronnen) zijn aanwezig. De woning wordt centraal verwarmd.

Deze boerderij staat in het landbouwgebied op een 1,5 km van de doorgaande straat (via een zandweg bereikbaar) en op een 10 km van het dorp Bocsa. Dat biedt u alle inkoopmogelijkheden en ook een arts, bank en een school. Op ongeveer 30 km is er de grote stad Kecskemét. Ook Soltvadkert is in de directe omgeving en daar is een leuk meer (Vadkerti-tó ) met daarbij een camping en restaurants, winkeltjes en recreatievoorzieningen.

Een Hongaarse tanya met mogelijkheden en vooral en prachtige ligging om  van de ruimte te genieten.