Financiering en verzekering

Uw (vakantie)woning n Hongarije financierenwordt niet eenvoudig. Zeker als het uw tweede huis betreft. Veel banken in Hongarije willen dit niet omdat u niet in Hongarije woont en werkt.

Hongaars Huis heeft wellicht een oplossing. Samen met partners kunnen wij u een oplossing bieden om uw Hongaarse woning te financieren. U kunt hierbij tot 100% gaan, maar heeft u wat eigen geld, dan kunt u bijlenen en heeft u meer mogelijkheden tot het aankopen van een mooier en/of beter huis. .Voor alle duidelijkheid is het goed om te weten dat het hier dus gaat om een tweede wonng. U moet wel in Nederland wonen.

Helaas is deze oplossing alleen beschikbaar voor onze Nederlandse klanten, maar we werken ook aan een oplossing voor onze Belgische klanten.

Uiteraard moet u wel rente en aflossing betalen over de financiering. Immers “geld lenen kost geld”. Dat gaat ook hier op.

Voor de financiering verwijzen wij u naar Leenservice Nederland en die maken het mogelijk om online uw lening of doorlopend krediet aan te vragen.

Deze financiering is een initiatief van Leenservice Nederland, maar graag leggen we in het kort uit hoe het werkt.

1. Bepaal hoeveel geld u wilt lenen voor de woning. Op de Leenservice Nederland website kunt u via de maximale leenberekening ook een indicatie krijgen van wat u kunt lenen.

2. Vraag online uw lening aan.

3. U vult het aanvraagformulier in om uw lening aan te vragen. U kunt hierbij tevens aangeven of u bestaande leningen wenst over te sluiten.

4. U ontvangt van Leenservice Nederland een bevestiging van uw lening aanvraag.

5. U wordt binnen 24 uur gebeld om uw lening aanvraag te bevestigen en eventueel aanvullende benodigde gegevens worden met u doorgenomen.

6. U ontvangt een vrijblijvende offerte.

7. Na ontvangst van uw lening aanvraag wordt uw aanvraag vrijblijvend ingediend bij de banken. Daarna wordt er contact met u opgenomen om uw wensen en mogelijkheden door te nemen en ontvangt u van ons een passend en gratis advies waarna wij uw de leenofferte per mail of per post toesturen.

8. Stuur de getekende offerte terug.

9. Indien u de aanvraag voor de lening van uw Hongaarse Huis definitief wenst te maken, stuurt u de getekende offerte retour, samen met de  gevraagde documenten.

10.De kredietverstrekker beoordeelt uw aanvraag definitief.

11.Aan de hand van uw aanvraag en de ingestuurde documenten beoordeelt de kredietverstrekker uw lening aanvraag nogmaals op basis van de door u ingestuurde bescheiden.

12.Het geld wordt naar u overgemaakt.

13.Op het moment dat de aanvraag voor uw lening definitief akkoord is bevonden dan wordt het geld naar uw rekening overgemaakt en worden eventuele leningen die u wenst over te sluiten ingelost.

14.u kunt verder met de aankoop van een Hongaars Huis.

Belangrijk. Als Hongaars Huis bieden wij u deze financieringsmanier aan in samenwerking met Leenservice Nederland. Door hen wordt de gehele afhandeling gedaan en Hongaars Huis heeft hiermee geen enkel belang dan het voor u mogelijk te maken een Hongaars Huis te kopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?. Klik hier, of op onderstaand logo. 

leenservicenederland

Verzekeren.

Verzekeren van uw woning in Hongarije is natuurlijk aan te raden. In Hongarije sluit u een verzekering voor de woning, de inboedel en zelfs aansprakelijkheid in een polis. Onze makelaars kunnen u daar meer over vertellen.

Voorde kosten hoeft u het zeker niet te laten.Afhankelijk van de ligging, grootte en bouwaard van uw woning varieren de kosten tussen de huf 30.000 tot huf 60.000, maar dan heeft u alles verzekerd.

Wilt u meer informatie over financiering en verzekering?

Bel dan met Jacob de Boer:

  • Nederland op 06 5111 2651
  • Belgie op 0031 6 5111 2651
  • Skype: jacobdeboer

U kunt Jacob ook een e-mail sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*) De hypotheekrente staat in verband met de rente op de geld- en kapitaalmarkt, die altijd aan verandering onderhevig is en kan daardoor anders zijn dan u later bij een offerte aangeboden wordt.