Over ons

Welkom bij Hongaars Huis / Magyar Ház . Wij zijn een netwerk van makelaars en bemiddelaars in meerder plaatsen van Hongarije die vanuit onze eigen werkgebied leuke objecten verzamelen en via de website Hongaars Huis aan u willen aanbieden.

Naast de full service als makelaar kunnen we ook helpen indien u zelf een huis heeft gevonden en ook als u zelf op zoek wilt gaan. Ook voor hulp op het gebied van advocaat zaken, oprichten bedrijf of anders kunt u bij ons terecht. Meer weten? Lees verder.

Jacob  de Boer

Jacob

Ik ben uw contactpersoon en bij mij kunt u terecht voor alle vragen met betrekking tot ons aanbod, procedures rond de aankoop e.d. Graag maak ik een afspraak met een van onze makelaars. Dan wil ik u voorstellen aan onze makelaars in Hongarije.

Angelá

Angela

In 2006 is Magyar Ház Hollandia ook een samenwerking aangegaan in het gebied rond Hévíz aan het Balaton meer.

Hier werkt Angéla Krokkerné vanuit Alsópáhok. Angéla had al jarenlange ervaring met de Duitse markt en brengt haar aanbod nu ook via Hongaars Huis naar de Nederlandse en Belgische geïnteresseerde. In het gebied van Angéla veel toeristische mogelijkheden en mooie kansen op een rendement uit de verhuur.

 

 Stephan

Sinds begin 2012 zijn we ook weer in het zuid westen van Hongarije actief.  Hier werkt voor u Stephan Schopper vanuit het stadje Lengyeltóti. Hier vanuit brengt Stephan het aanbod in de regio Balatonboglar - Marcali. Huizen direct aan het Balaton meer, maar vooral in de kleine dorpjes wat verder van het meer. Hier de rust van het Hongaarse platteland en als u wilt de toeristische drukte van het Balatonmeer.

Maria

In 2013 hebben we een makelaar bereid gevonden u  objecten aan te bieden in Centraal & Zuid Hongarije. Dit is in de regio Kiskunfélegyháza – Kiskunmajsa – Soltvadkert. Mooi gebied met veel Tanya’s. Makkelijk te bereiken via de M5 welke vanuit Boedapest naar het zuiden gaat. In dit gebied koopt u  de bekende Tanya’s, de vroegere boerderijtjes in de buitengebieden van de dorpjes op het platteland. Hier koopt u dan vaak ook een flink stuk grond met soms zelfs de mogelijkheid om meer grond te pachten. Prima voor paarden en of wat land- en veeteelt.

László

Sinds november 2013 kunnen wij u ook objecten aanbieden in het westen van Hongarije. László Lantos heeft ons netwerk versterkt om vanuit Sárvár zijn aanbod bij u onder de aandacht te brengen. Een prachtig groen gebied en leuke heuvelachtige omgeving. Heel centraal gelegen want Sárvár ligt tussen Oostenrijk en het Balaton meer. U kunt dit gebied makkelijk bereiken door bijvoorbeeld op Wenen te vliegen en dan is Sárvár maar een 120 km. Prima verbinding.

Wat kunnen wij meer doen?

Wij presenteren u niet alleen de Hongaarse huizen, maar verlenen u ook alle services die verder nodig zijn.

Welke diensten kunnen wij u leveren? Kort gezegd alle diensten op het gebied van de makelaardij zoals u dat ook in Nederland wel van een makelaar gewend bent en meer!. Met ons samenwerkingsverband in zijn wij als makelaardij de marktleider die zich vanuit Hongarije  richt op de Nederlanders en Belgen met interesse in een tweede woning, een beleggingsobject of andere mogelijkheden op het gebied van onroerende goederen. Wij bemiddelen niet alleen voor u bij de aankoop van uw tweede woning, maar regelen ook de volledige afhandeling. Kijk hier eens voor meer informatie.

Wanneer u besluit ons een bezoek te brengen kunnen wij u behulpzaam zijn bij het boeken van een reis en/of het boeken van uw hotel. Samen bezichtigen wij diverse objecten om u niet alleen een beeld te geven in de mogelijkheid welke de woning, maar vooral ook dorp en de regio u te bieden hebben.
Mocht u besluiten een woning te kopen, dan begeleiden wij u voor de volle 100%. We gaan samen naar de advocaat, naar het verzekeringskantoor en naar de bank. Elektra, gas en telefoon worden geregeld en eventueel brengen wij u contact met een bouwbedrijf. U staat er niet alleen voor.

Ook na de verkoop kunt u nog met uw vragen bij ons terecht. Wij zijn immers meer dan alleen maar vastgoed bemiddelaars,
Hongaars Huis geeft u full-service!.

U kunt mij bezoeken in Nederland, in Egmond. Graag vertel ik u wat meer over Hongarije, ons aanbod en alles wat er bij de aankoop komt kijken voordat u naar Hongarije gaat. Gaat u nog beter voorbereid op pad.

Wilt u meer over ons weten?

Mailen kunt u ons altijd op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kunt u mij altijd even bellen:
- voor Nederland op 06 5111 2651.
- voor België op 0031 6 5111 2651.
- Skype kan ook. U kunt mij bereiken op jacobdeboer.