Skip to main content

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer
info@hongaarshuis.nl

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
chat btn
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer

Huis in Hongarije

Altijd al plannen gehad om te te kijen naar een huis in Hongarije? Kijk dan eens bij Hongaars Huis. Wij zijn een Hongaars makelaars kantoor. Gevestigd in Hongarije en gerund door Hongaren. Voor Nederland en België ben ik (Jacob de Boer) de contactpersoon om u alles informatie te geven over uw huis in Hongarije, maar gaat u eenmaal kijken, dan vangen in Hongarije de makelaars u daar op.

Aankoop van een huis in Hongarije.

Graag willen wij u wat meer informatie geven over het aankopen van een huis in Hongarije, wat er komt kijken bij de aankoop van onroerend goed en ook wat u zou willen kopen en waar. Een huis, een boerderij, aan het Balatonmeer, misschien wel meerdere huizen in Hongarije zodat u kunt verhuren of wat dan ook. De makelaar van Hongaars Huis helpt u verder. Wij weten zeker niet compleet te zijn en nog vragen open te laten staan, maar lees een en ander eens na op de pagina van de koopprocedure.

Op alle vragen gegeven betreffende de aankoop van onroerend goed in Hongarije is bijna onmogelijk en heeft u na het lezen van de informatie op onze website nog vragen, mail dan gerust met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waar koopt u uw huis in Hongarije?

Uw huis in Hongarije kan op vele plaatsen staan en daarom is het zaak goed rond te kijken of vooral ook de omgeving voldoet. Wij zijn actief in meerdere gebieden. Zo zijn wij in het Zuiden bij het Balaton actief, in de regio Siófok - Dombóvár – Kaposvár – Pécs, in de hoek van het Balaton rond Heviz, in de Noordelijke bergen, het Bükk en de Mátra. Allemaal gebieden met hun eigen charmes.

Betreffende de keuze voor een huis in Hongarije kan ik alleen maar aanraden om te gaan kijken. Pas dan kunt u zich een beeld vormen van de omgeving en natuurlijk van de objecten. Op basis hiervan zoekt u een woning. Hierbij komt dan de makelaar weer om de hoek kijken. Op basis van uw voorkeur en het aanbod van dat moment kan hij u diverse objecten laten zien.