Woning in Nikla, Somogy, Hongarije

Prijs: €11.818
Prijs: €11.818
Adres: Nikla-Hódoshát, Somogy , Hongarije
Object nummer: 2248
Perceel: 2265 m2
Huis: 45 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Beschrijving:

Leuke zomerwoning in een heel rustige omgeving

De woning is niet groot maar er is wel wat van te maken. Via het terras komt u binnen in de hal / kamer en vandaaruit is er toegang tot de slaapkamer en de keuken. Verder nog de badkamer, een apart toilet en de voorraadkamer.

Op het perceel nog een waterput en er staat diverse fruit bomen.

Voorzieningen als elektriciteit en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat aangesloten worden. Afwatering door een septic tank. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten. De woning wordt met een tegelkachel verwarmd.

Hódoshát maakt onderdeel uit van het dorpje Nikla wat u iets ten zuiden van het Balaton meer gaat u vinden, in de provincie Somogy. Het gehucht is het rustig en stil. Biedt u volop privacy en mogelijkheden om tot rust te komen. In het dorp alle voorzieningen aanwezig en als u wat uitgebreider wilt shoppen, dan is Marcali al op 12 kilometer. Hier ook een mooi thermaal bad. Het dorp is omgeven door bossen en voor de visliefhebbers is er het Boronka meer dichtbij.

Uiteraard is een bezoek aan het Balaton ook de moeite waard. Met 25 kilometer bent u al bij het meer waar u in de zomer heen gaat voor het strandplezier, maar ook leuk is in het voor- en naseizoen om er lekker langs het water te wandelen. Mooie combinatie van de Hongaarse rust en toerisme als u het op wilt zoeken.