Woning in Melayinka, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

Prijs: €50.448
Prijs: €50.448
Adres: Mályinka, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Object nummer: 3255
Perceel: 2000 m2
Huis: 130 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Beschrijving:

Zeer bijzondere woning direct bij het Bükk Nationale park.

Op de foto ziet u aan de buitenkant een indrukkend pand en dat is het ook van binnen, maar men is nog steeds aan het opknappen. U moet dus niet bang zijn om (flink) wat werk te doen. De woning heeft een flinke hal, een heel grote woonkamer, 2 grote slaapkamers een plaats voor de keuken en de badkamer.

Bijzonder is ook de kelder. Er is een lange en hoge kelder. Prima voor een heerlijke koele plaats om te eten, te relaxen en om wijn te proeven.
De renovatie is dus nog lopende. Er is een nieuw gassysteem, elektra, water leidingen etc. etc.
In de tuin nog een leuke, rustieke schuur. Kan prima een garage of een schuur zijn.

Aan voorzieningen zijn elektriciteit, gas en water aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Er zijn kachels, maar er is ook een centrale verwarming gepland. De vergunningen zijn al aanwezig. Internet en telefoon zijn geen probleem.

Dit huis gaat u vinden in Malyinka. Melayinka ligt direct aan het Bükk National Park en is daarmee een onderdeel van de Lázbérc meer natuur gebied wat een puur vissersparadijs is. Zeer mooie landschap door de omliggende bergen welke ook bescherming geven tegen weersinvloeden.

In Malyinka wonen een 550 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. Op een 45 (auto)minuten van Miskolc en Eger en een 40 minuten van Ózd. Ook Szilvásvárad is niet ver.

Bijzondere woning in een heel mooi natuur gebied.