Woning in Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

Prijs: €24.308
Prijs: €24.308
Adres: Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Object nummer: 3261
Perceel: 1600 m2
Huis: 130 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1969
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Beschrijving:

Leuke woning met een mooi uitzicht voor een leuke prijs.

Woning met best veel ruimte en een leuk torentje voor het uitzicht. In de woning een hal, een woonkamer, de eetkamer, drie slaapkamers, de keuken en de badkamer. In de tuin nog een garage, een kelder en een overdekt te terras met een barbecue plaats.

Alle voorzieningen als elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering. De verwarming is centraal geregeld op hout, maar kunt u hiervoor ook een gasaansluiting gaan gebruiken. Uiteraard kunnen Internet en telefoon worden aangesloten.

De woning staat in het dorpje Lenarddaroc. Lenarddaroc is een dorpje aan de voet van het Bükk gebergte, op ongeveer een kwartier van (het toeristische) Szilvásvárad met zijn mooie natuur, leuke eettentjes, treintje en waterval en op ongeveer een half uur van het toeristische Eger met mooie burcht en kerk, een gezellig centrum, grote supermarkten en bouwmarkt.

In het dorp zelf kunt u terecht voor de kleine boodschappen in het plaatselijke supermarktje. Voor het uitgebreid winkelen gaat u naar Ózd (kwartiertje verderop) of natuurlijk naar Eger. In het gebergte kunt u natuurlijk prachtige wandelingen maken, maar ook wordt hier geskied op de pistes van Bánkút ( www.bankut.hu )

Leuke woning met best veel ruimte voor een goede prijs.