Woning in Pat, Zala, Hongarije

Prijs: €33.030
Prijs: €33.030
Adres: Pat, Zala , Hongarije
Object nummer: 7514
Perceel: 3031 m2
Laatste renovatie: 2015 m2
Huis: 153 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1980
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Beschrijving:

Woning met best heel wat ruimte en in goede staat. Voor deze prijs zeker de moeite waard.

De woning is maar liefst 153 m2 groot en het perceel 3.031 m2. Hier heeft u veel ruimte. In de woning de woonkamer, 4 slaapkamers, keuken, bijkeuken en badkamer met een apart toilet. Op het perceel verder nog een dubbele garage, een werkplaats en een kelder van maar liefst 20m2. Buiten ook nog twee terrassen. Ruimte genoeg.

De conditie is redelijk goed. Door de jaren heen is het dak aangepast en geïsoleerd, is de elektrische bedrading vernieuwd en een deel van de woning geïsoleerd.

Water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De verwarming is centraal geregeld en wordt gestookt op hout. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Het dorpje Pal vindt u iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp zelf kunt u de dagelijkse boodschappen doen maar in Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis. Op een 12 km van Pat vindt u Zalakaros.

Alles bij elkaar een woning met veel ruimte en voor deze prijs …… kom eens kijken.