Woning in Nemespátró, Zala, Hongarije

Prijs: €18.154
Prijs: €18.154
Adres: Nemespátró, Zala , Hongarije
Object nummer: 7523
Perceel: 3290 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Beschrijving:

Mooie stevige stenen woning met een mooi uitzicht in een dorpje gelegen in de bossen en heuvels van zuid west Hongarije.

De woning is gebouwd van steen en is in goede conditie. In de woning het overdekte terras, de hal/woonkamer en vandaaruit gaat u naar de keuken met bijkeuken, de drie slaapkamers en de badkamers. Onder de woning is er nog de kelder.

Op het perceel van een 3.290m2 nog wat bijgebouwen als de stal en schuren. Prima garage. Vanaf ht bovendeel van het perceel heeft u prachtig uitzicht over de heuvels en de bossen.

Water, elektra en gas zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd met de gasconvector en de houtkachel. Internet is mogelijk.

De woning staat in het rustige dorpje Nemespátró en zelfs in een rustige straat. Prima als vakantiehuis, maar ook om permanent te gaan wonen. Mooi gelegen in een groene omgeving. In het dorp een plaatselijke supermarkt en voor het betere shoppen gaat u naar Nagykanizsa (20 km) waar u alle grotere winkelketens wel gaat vinden. In Nagykanizsa ook een gezellig centrum, scholen, ziekenhuis, sportfaciliteiten etc.. Voor de liefhebbers van een thermaal bad is op 35km Zalakaros en ook een dagje naar het Balaton (70 km) is goed te doen.

Mooi woning met een mooi uitzicht in een mooie groene omgeving.