Skip to main content

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer
info@hongaarshuis.nl

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
chat btn
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer

Balaton meer Hongarije

Het Balaton meer in Hongarije is een van de toeristische trekpleisters van het land. Dit meer, of bijna een binnenzee is een van de grotere meren in Europa. Overal rond het Balaton zie je het toerisme. Het Balaton is daarmee, naast Boedapest, een van de belangrijkste peilers voor het toerisme.

Woning kopen bij het Balaton.

Vaak is dit ook de overweging om bij het Balaton een woning aan te schaffen. Bedenk dan wel dat het direct rond het Balaton meer in Hongarije best druk kan zijn. Hoort natuurlijk bij het toerisme en is ook vaak heel gezellig, maar als u wat verder van het meer gaat, dan zult ook direct al weer van de Hongaarse rust genieten. Ook de prijs kan daarin een overweging zijn. Op een 10 - 30 km van het meer betaal je al snel heel wat minder.

Het Balaton is een meer, waarschijnljk het grootste meer in Europe en heel veel mensen brengen hier hun vakantie door. Als u hier klikt kunt u een leuk (engelstalig) document downloaden met informatie over het meer.

Het meer is geliefd bij toeristen uit binnen- en buitenland.

ons aanbod vindt u aan de zuidkant van het meer en aan de west-noordkant van het meer. Aan de zuidkant is bijvoorbeeld het meer veel ondieper. Aan de noordkant is het gebied weer veel heuvelachtiger, maar overal mooi.

 WG3   WG4

Alternatief voor het Balaton is het meer van Gyékényes of het Tisza meer.


Gyékénye.

Het meer van Gyékényes ligt in het nationaal park Duna-Drava. Het meer biedt uitstekende mogeljkhende om te varen, te vissen en te duiken. Nog relatief onbekende plaats, maar het toerisme begint ook dit meer te ontdekken. Ons aanbod in deze omgeving vindt u hier en hier.

Tisza meer.

Dit gebied ligt wat meer naar het Oosten en is zeker een waterrijk gebied te noemen. Nog niet ontdekt door het massa toerisme is het Tiszameer en zeker ook de hele Tisza omgeving een gebied in opkomst. Hier waterplezier en vis- en zwemmogelijkheden.

De woningen in dit gebied zijn aanmerkelijk goedkoper dan bij het Balaton meer. In de diverse kleine Tiszadorpjeskunt u ook leuke woningen en ander onroerend goed aankopen.