Skip to main content

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer
info@hongaarshuis.nl

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
chat btn
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer

Services Hongaars Huis

Alles voor elkaarAls Hongaars Huis bieden wij u een volledige service bij de aankoop van uw woning. Wij hebben onze website met het aanbod en mocht u besluiten een van deze huizen aan te kopen, dan zorgen wij ervoor dat alles geregeld voor. Aankoop, contract, nutsvoorzieningen etc.

Alles voor het bedrag wat genoemd wordt op de site. Alles zit al in de kosten. Dit zoals u het ook van de Nederlandse en Belgische makelaars gewend bent. Dat is dus de service van Hongaars Huis.

Aankoopmakelaar

Wanneer u zelf uw “droomwoning” gevonden heeft door middel van het “ház eladó” bord , onze website Marktplaats Hongarije, of hoe dan ook, dan kunnen wij u ook van dienst zijn.Eigen Huis zoeken

In dit geval kunnen wij namens u optreden als de aankoopmakelaar. Ons kantoor neemt dan contact op de verkoper en kijkt wat de best haalbare prijs voor u zou zijn en wij kunnen de koop voor u begeleiden en/of afhandelen. Wij kunnen namens u onderhandelen met de kennis welke onze makelaars van de markt hebben. Hiermee nemen wij u problemen weg waaraan u wellicht niet eens gedacht had.

Hulp bij bouwen en verbouwenWanneer u twijfelt over de kwaliteit van uw mogelijke aankoop kunt u ons vragen een advies en een taxatie uit te brengen. Wij kunnen voor u naar plannen van de gemeente informeren en ook kijken of uw mogelijke (verbouwings)plannen mogelijk zijn. Kortom ook wanneer u een huis zou willen aanschaffen welke niet in ons aanbod voorkomt, dan nog kan Hongaars Huis u helpen alles prima voor elkaar te krijgen.

Hoewel wij een makelaarskantoor zijn en geen aannemer hebben wij natuurlijk wel contacten om u verder te helpen met een verbouwing. Wij kunnen zorgen voor contacten met een architect, met aannemers, of gewoon met wat mensen in het dorp die als zzp-er werken en voldoende bouwkwaliteiten hebben om voor u wat te kunnen betekenen.

Dit doen wij niet als bouwbegeleider, maar wel om u de weg te wijzen.

samenwerkensleutelsDoor goed samen te werken  met u als opdrachtgever, de eigenaar, de makelaar en de advocaat zorgt Hongaars Huis ervoor dat uw nieuwe woning helemaal op uw naam komt te staan en u de sleutels heeft van uw eigen Hongaarse Huis.

 

Zaken doen in Hongarije

Wilt u zaken gaan doen in Hongarije dan kunnen wij u verder helpen als een van de services van Hongaars Huis. Wij kunnen u in contact brengen met een boekhouder en accountant, maar vooral ook de mogelijkheid om het legaal allemaal netjes dicht te timmeren. Niets zo erg als er achteraf achter moeten komen dat er gaten in uw contracten worden geschoten.

Om u uw handen vrij te laten houden om zaken te doen kunnen wij ervoor zorgen dat uw administratieve zaken vlot door blijven lopen door als uw vertegenwoordiging op te treden. Wij onderhouden dan de boekhoudkundige contacten voor u zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

 

boekhouder
  

  contract

Speciale wensen

Heeft u een speciaal idee wat u zou willen uitvoeren in Hongarije, neem de moeite en vraag ons naar de (on)mogelijkheden. Wellicht dat wij iets voor u kunnen doen.

Puzzelstukjes

Kortom met Hongaars Huis vallen alle puzzelstukje op zijn plaats.

puzzelstukjes