Skip to main content

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer
info@hongaarshuis.nl

Ook u helpen wij graag bij de aankoop van uw Hongaars Huis

engels-vlaggetje
chat btn
Contact Jacob de Boer
+31 6 5111 2651
jacobdeboer

Investeren in Hongarije

Als Hongaars Huis kunen wij u prima verder helpen als u wilt investeren in Hongarije. Bij de aanschaf van een investering in Hongarije kunt u uiteraard kijken naar een huis en let dan ook vooral op de omgeving (Balaton, Tisza, bergen of het zuiden). Investeren in Hongarije is nog goed te doen. Uiteraard in bedrijfsvormen, maar vooral ook op het gebied van onroerend goed.

Rendement van investeren in Hongarije.

Als u rendement wilt halen met het huis dan is de omgeving van het Balaton en Hévíz wel het beste. Ook kunt u via Hongaars Huis investeren in percelen grond. Dit laat u dan enige tijd liggen en kunt u daarna in kleinere percelen weer verkopen. Wij kunnen u al diverse mogelijkheden bieden van één Euro per m2. dat is nog eens investeren in Hongarije.

Op het gebied van verhuur en zelfs ook van renoveren en verkopen geeft Boedapest mogelijkheden. Hier koopt u een appartement en knapt dit op (of laat het opknappen) en gaat het dan verhuren. Uiteraard kunt u het ook na het opknappen weer verkopen. Nog steeds goede mogelijkheden.

De makelaar in Hongarije laat u graag wat mogelijkheden zien. Mail even naar ons en wij geven u meerdere mogelijkheden.